Szolgáltatásaink

Iskoláknak

Az osztálykirándulás évről évre sok izgalmat rejt diáknak, tanárnak, szülőnek egyaránt. Míg a gyermekeknek önfeledt szórakozás, a tanároknak óriási felelősség, a szülőknek pedig aggodalom forrása. A személyszállító vállalkozás kulcsszerepet játszik a lebonyolítás során, ezért kiválasztása körültekintést igényel.

Cégünk esetében az indulás előtti műszaki átvizsgálás, a modern és tiszta külső és belső terek és felkészült és helyismerettel rendelkező sofőrök ideális feltételeket teremtenek minden utazó korosztály számára. Az előkészítés során számottevő tapasztalatunkra alapozva örömmel segítünk Önnek az igényeikhez és költségvetésükhöz leginkább igazodó útvonalterv összeállításában.

Egy szakszerűen lebonyolított, igényre szabott személyszállítás hozzájárul ahhoz, hogy a kirándulás élménye egy életre szóljon. Mi pontosan ezt kínáljuk Önnek és az osztályának

Buszbérlés és személyszállítás Iskoláknak

Utazási irodáknak

A szervezett utazások lebonyolítása a személyszállító szakma nagy klasszikusa. A magas komfortfokozatú, fiatal autóbuszok, az igényes és pontos teljesítés és a váratlan helyzetek rugalmas kezelésének képessége elengedhetetlen az utaztató partnereink sikeréhez. Fontos számunkra, hogy a lehető legjobban ráhangolódjunk a partnereink igényeire és hogy ennek jegyében korrekt és hosszútávú kapcsolatokat alakítsunk ki.

Utazási irodák számára vállaljuk különböző szervezett utazások, egy- vagy több napos programok lebonyolítását, külföldön vagy belföldön egyaránt. A napjaink műszaki, esztétikai, kényelmi és biztonsági követelményeit kielégítő autóbuszaink és nemzetközi utakon is bizonyított, rutinos autóbuszvezetőink garantálják, hogy a legnagyobb biztonságban és kényelemben teljen az utazás.

Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

Rendezvényszervezőknek

A rendezvények szervezése rendkívül sokrétű folyamat, mely során gyakran csak másodlagos szerep jut a személyszállításnak, azonban egy szerencsétlen személyszállító választás akár végzetesnek is bizonyulhat a rendezvény sikere szempontjából.

Számunkra fontos, hogy a lehető legjobban ráhangolódjunk a partnereink igényeire és hogy ennek jegyében korrekt és hosszútávú kapcsolatokat alakítsunk ki. A magas komfortfokozatú, karbantartott és fiatal autóbuszok, az igényes és pontos teljesítés, valamint a váratlan helyzetek rugalmas kezelésének képessége ideális feltételeket biztosítanak az utazások sikeres lebonyolításhoz.

Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

Cégeknek

A cégek évről évre egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különféle saját szervezésű rendezvényekre, melyekhez gyakran személyszállítási igény is kapcsolódik. A különböző események más és más elvárásokat támasztanak a személyszállítóval szemben.

Egy konferencia résztvevőinek utaztatása logisztikailag és szakmailag összetettnek bizonyulhat, ezért elengedhetetlen a rutinos és precíz munkavégzés. A dolgozói szállítás esetében a pontosság, a megbízhatóság, a műszaki biztonság és a kényelem jut leginkább kulcsszerephez. A népszerű és a közösséget összekovácsoló csapatépítések, a szakszervezetek és a cég nyugdíjasai számára szervezett programokra való közös buszozás kiváló alkalom a szokványos kereteken kívüli ismerkedésre és beszélgetésekre. Ennek záloga kényelmes autóbusz és a zökkenőmentesen lebonyolított utazás.

Vállalkozásunk számottevő tapasztalattal rendelkezik az eseti és rendszeres jellegű céges utazási igények lebonyolítása terén, legyen szó egy vagy többnapos belföldi, illetve külföldi programokról vagy rendszeres dolgozói szállításról. A magas komfortfokozatú, karbantartott és fiatal autóbuszok, az igényes és pontos teljesítés, valamint a váratlan helyzetek rugalmas kezelésének képessége ideális feltételeket biztosítanak az utazások sikeres lebonyolításhoz.

Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

Magánszemélyeknek

A népes baráti, rokoni vagy önszervező társaságok utaztatása örömteli, mégis meglehetősen bonyolult feladat. A magánszervezésben megvalósuló programok esetében a felmerülő gyakorlati és logisztikai nehézségek miatt egy rutinos személyszállítónak kulcsszerepe lehet mind az előkészítés, mind a lebonyolítás során. A megfelelően megválasztott indulási időkkel, útvonalakkal és látnivalókkal kapcsolatos gyakorlati tanácsaink és a kellő helyismerettel rendelkező autóbuszvezetőink közreműködése sok gondot levesz a megrendelő válláról, hogy ő és vendégei önfeledten élvezhessék a program kellemesebb részét.

Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

Reptéri transzfer

Reptéri transzfer szolgáltatás

Lehet egy élménnyel több?

Buszbérlés és személyszállítás!
Kérjen ajánlatot még ma és élvezze az utazást! A többi a mi dolgunk.

0

Év tapasztalat

Sok év tapasztalattal és
vezetéssel a hátunk mögött..

0 Millió

Megtett km

Megannyi km, utazás,
kaland és élmény..

0

Ország

Számtalan ország, hely
és gyönyörű táj..

0

Év tapasztalat

Sok év tapasztalattal és
vezetéssel a hátunk mögött..

0 Millió

Megtett km

Megannyi km, utazás,
kaland és élmény..

0

Ország

Számtalan ország, hely
és gyönyörű táj..

Vegye fel velünk a kapcsolatot.